Tips & Advies 

Verbeter uw gezondheid met onze praktische tips en adviezen.

Voer regelmatige oefeningen uit

Regelmatige lichaamsbeweging, zoals wandelen, yoga of zwemmen, kan helpen pijn en stress te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Eet gezonde voeding

Een gezond dieet rijk aan groenten, fruit, volle granen en eiwitten kan ontstekingen helpen verminderen en de algehele gezondheid verbeteren.

Slaap voldoende

Slaap is belangrijk voor het herstel van het lichaam en helpt pijn en stress te verminderen.

Beheers stress

Stress kan bijdragen aan pijn en gezondheidsproblemen. Probeer stress te verminderen door bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen, meditatie of yoga.

Vermijd ongezonde gewoontes

Roken, te veel alcohol drinken en het gebruik van illegale drugs kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken en het herstel van het lichaam vertragen.

Blijf positief

Blijf positief, blijf gemotiveerd en blijf werken aan uw gezondheid. Acupunctuur kan een effectieve aanvulling zijn, maar het is belangrijk dat u de leiding neemt over uw gezondheid en welzijn.

Zoek een gekwalificeerde acupuncturist

Het is belangrijk om een acupuncturist te vinden met een erkende opleiding en certificering. Zoek iemand die is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Acupuncturisten.

Vertel uw acupuncturist over uw gezondheid

Vertel uw acupuncturist over uw gezondheid, medicijnen en mogelijke allergie├źn. Dit zal hem of haar helpen bij het kiezen van de juiste behandeling voor u.

Wees open minded

Acupunctuur is een eeuwenoude geneeswijze en kan anders aanvoelen dan u gewend bent. Wees ruimdenkend en geef de behandeling de tijd om effect te hebben.

Wees consistent

Bij regelmatige behandeling kan acupunctuur het beste werken. Wees consistent met uw afspraaktijden en volg de instructies van uw acupuncturist.

Vul hieronder het formulier in als u vragen heeft en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!