Shonoshin Breda

Shonishin Breda: Traditionele Japanse Acupunctuur voor Kinderen en Volwassenen

Shonishin Breda voor kinderen en volwaa

Shonishin voor kinderen

Shonishin is een vorm van Japanse pediatrische acupunctuur die specifiek is ontwikkeld voor kinderen. Het is een zachte en veilige behandelmethode die gebruikmaakt van metalen instrumenten in plaats van naalden om acupunctuurpunten te behandelen. De behandeling kan helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van de slaap en het immuunsysteem van het kind, en het behandelen van verschillende aandoeningen en klachten, zoals astma, allergieën, hoofdpijn, verkoudheid en griep, en emotionele problemen.

Shonishin is gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde, die stelt dat het menselijk lichaam is verbonden door een netwerk van energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Deze energiebanen transporteren levensenergie, ook wel qi genoemd, naar alle delen van het lichaam. Als de qi in balans is, voelt iemand zich goed. Als de qi gestoord is, kan dit leiden tot ziekte of pijn. Acupunctuur is een manier om de qi te balanceren en te behandelen door bepaalde punten langs de meridianen te stimuleren met naalden of andere instrumenten.

Shonishin is een zachte en niet-invasieve behandelmethode die niet pijnlijk is voor kinderen. In plaats van naalden gebruikt de behandelaar metalen instrumenten, zoals houten hamertjes, pincetten en kammen, om de acupunctuurpunten te behandelen. De behandeling duurt meestal ongeveer 20-30 minuten en kan op elk moment van de dag plaatsvinden.

Als u denkt dat shonishin een goede behandeloptie zou kunnen zijn voor uw kind, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben gespecialiseerd in shonishin en kan u meer informatie geven over deze behandelmethode en hoe deze uw kind kan helpen. Ik zou graag met u praten over hoe ik uw kind kan helpen met shonishin en hoe ik u kan helpen om te bepalen of deze behandelmethode geschikt is voor uw kind.


Heeft u vragen over hoe acupunctuur u kan helpen? Kijk dan even wat de gezondheidspraktijk Danergia acupunctuur Breda voor u kan betekenen.

Benieuwd naar meer informatie over hoe Shonishin uw kind kan helpen? Neem dan gerust contact op!