Afvallen met acupunctuur Breda

Afvallen met acupunctuur met een acupuncturist uit Breda

Acupunctuur is het inbrengen en stimuleren van naalden in de huid op specifieke punten op het lichaam om pijn of andere lichamelijke symptomen te verlichten. Het wordt al eeuwenlang beoefend in China, Japan en Korea en is nu ook te vinden in Breda. Als gevolg van de globalisering zijn acupunctuurprocedures geïntroduceerd in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika en Oceanië. In dit artikel gaan we er dieper op in hoe acupunctuur je kan helpen met afvallen wat een veelgevraagd onderwerp is hier in Breda.

Is afvallen met acupunctuur echt mogelijk?

Afvallen met acupunctuur in Breda is een populair onderwerp. Het is medisch bewezen dat acupunctuur kan helpen bij het afvallen. Hoewel het geen gemakkelijk proces is, kan het effectief zijn. Het belangrijkste bij het overwegen van deze behandeling is ervoor te zorgen dat de acupunctuurbeoefenaar gekwalificeerd en ervaren is in gewichtsverlies.

Hoe kan acupunctuur helpen bij het afvallen?

Het is bewezen dat acupunctuur helpt bij het afvallen. Het wordt al duizenden jaren gebruikt en wordt nog steeds gebruikt. Acupunctuur is een behandeling waarbij op bepaalde punten dunne naalden in het lichaam worden gestoken. De naalden worden ingebracht om deze punten, die zich door het hele lichaam kunnen bevinden, te stimuleren, afhankelijk van de aandoening die wordt behandeld. De acupunctuurpunten worden elektrisch of handmatig gestimuleerd en dit stimuleert de afgifte van endorfines die pijn verminderen en het gevoel van welzijn bij de patiënt vergroten. Sommige mensen geloven dat acupunctuur helpt door de zenuwen in het lichaam te stimuleren, terwijl anderen geloven dat het werkt door endorfines en andere chemicaliën in je bloedbaan af te geven om je te helpen je beter te voelen.

Hoe snel kan je afvallen met acupunctuur?

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze die al eeuwen wordt toegepast. Acupunctuur is een vorm van alternatieve geneeskunde waarbij naalden op specifieke punten in het lichaam worden ingebracht. Het gebruik van acupunctuur om obesitas te behandelen is niet nieuw en wordt al tientallen jaren in Azië gebruikt. Een studie gepubliceerd in het Journal of Alternative and Complementary Medicine ontdekte dat van de 500 patiënten die werden behandeld met acupunctuur sneller gewicht konden verliezen dan degenen die geen enkele vorm van behandeling kregen. Sommige mensen geloven dat acupunctuur een soort behandeling is die kan worden gebruikt als een holistische benadering van gewichtsverlies. Er wordt gezegd dat het helpt de honger onder controle te houden, het metabolisme te verhogen en vetcellen efficiënter te verbranden dan andere methoden, zoals een dieet of alleen sporten.


Heeft u vragen over hoe acupunctuur u kan helpen? Kijk dan even wat de gezondheidspraktijk Danergia acupunctuur Breda voor u kan betekenen. 

Reactie plaatsen