Acupunctuur nabij Zundert

Ontdek de kracht van acupunctuur in Zundert voor natuurlijke genezing en ontspanning

acupunctuur breda

Wat is acupunctuur en hoe kan het u helpen nabij Zundert?

Acupunctuur nabij Zundert is een oude behandelmethode uit de Chinese geneeskunde die al meer dan 2500 jaar bestaat. Het is gebaseerd op het idee dat er een natuurlijke stroom van energie, ook wel qi genoemd, door het menselijk lichaam stroomt. Door middel van het plaatsen van dunne naalden op specifieke punten op het lichaam, kan de acupuncturist de qi stroming beïnvloeden en daarmee de gezondheid verbeteren.

Acupunctuur is een zeer effectieve behandeling voor een breed scala aan klachten en aandoeningen, zoals chronische pijn, stress, slaapproblemen en andere gezondheidsproblemen. Het is ook een veilige behandelmethode, mits uitgevoerd door een professionele en ervaren acupuncturist.


Natasja van Acupunctuur Breda

Ontmoet onze acupuncturist Natasja Korten.

Ik ben Natasja en ik ben gespecialiseerd verschillende opleidingen en cursussen gevolgd in mijn vakgebied in het behandelen van verschillende aandoeningen met behulp van acupunctuur. Dit is een holistische behandelmethode waarbij we de energiebalans in het lichaam beïnvloeden door middel van dunne naalden die op specifieke punten op het lichaam worden geplaatst.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de menselijke gezondheid en heb ervoor gekozen om acupuncturist te worden omdat ik geloof in de kracht van natuurlijke behandelingen. Ik hou ervan om mijn patiënten te helpen om hun gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren.

Ik ben blij om te werken met mijn patiënten om hun gezondheidsdoelen te bereiken en ik streef ernaar om een veilige en ontspannen omgeving te creëren waar mensen zich comfortabel kunnen voelen tijdens hun behandelingen. Ik ben trots op mijn werk als acupuncturist en ik kijk ernaar uit om nog vele jaren te werken aan het helpen van mijn patiënten om hun gezondheid te verbeteren.

Onze behandelingen in Breda

acupunctuur breda

Acupunctuur

Afbeelding dat Tuina laat zien

Tuina

Afbeelding dat Triggerpointtherapie in Breda laat zien

Triggerpointtherapie

Afbeelding dat Chinese fytotherapie  en de kruiden die gebruikt worden laat zien

Chinese Fytotherapie

Afbeelding van professioneel voedingsadvies op maat: laat onze voedingsdeskundigen je helpen om een gezonde levensstijl te behouden

Voedingsadvies 

Orthomoleculaire geneeswijze in Breda: ontdek hoe voeding en supplementen je gezondheid kunnen verbeteren

Orthomoleculaire geneeswijze

afbeelding over hoe shonishin wordt toegepast

Shonishin

Chinese geneeswijze Breda

De aanpak van de gezondheidspraktijk Danergia

Een acupunctuur behandeling begint meestal met een intakegesprek waarbij de acupuncturist informatie verzamelt over de gezondheid en klachten van de patiënt. Dit kan bestaan uit het stellen van vragen over het medische verleden van de patiënt, het doen van een lichamelijk onderzoek en het beoordelen van de pols en de tong van de patiënt.

Na het intakegesprek zal de acupuncturist de juiste acupunctuurpunten selecteren op basis van de verzamelde informatie en de traditionele Chinese geneeskunde. De acupuncturist zal vervolgens zeer dunne naalden in deze punten plaatsen. Deze naalden blijven meestal tussen 15 en 30 minuten zitten. Sommige mensen ervaren een licht tintelend of prikkelend gevoel bij het inbrengen van de naalden, maar de behandeling wordt over het algemeen als pijnloos beschouwd.

Na de behandeling kan de patiënt eventueel aanvullende behandelingen ontvangen, zoals warmte- of kruidenbehandelingen. De acupuncturist zal ook advies geven over veranderingen in de levensstijl die kunnen helpen om de klachten te verminderen.

De behandelingen worden meestal een paar keer per week gegeven en de totale duur van de behandeling kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de aard en ernst van de klachten. Naarmate de behandeling vordert, zullen de klachten van de patiënt over het algemeen afnemen totdat ze helemaal verdwijnen.

Lees hier meer over de Gezondheidspraktijk Danergia acupunctuur Breda

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Janine Adriaenssens
Werkt beter zachter en sneller dan fysio voor rug- schouder klachten. Ook de darmen knappen er altijd van op en de behandeling geeft me altijd goede energie
Ms. Nameless
Add Your Stars

Barco Marijnissen

Op 19-8-2016 getroffen door de aangezichtsverlamming van Bell, waarbij de linkerzijde van mijn gezicht compleet verlamd was incl spraak problemen, na de 4e behandeling nu 21-9-2016 van acupunctuur zichtbaar resultaat en weer normale spraak! Ongelooflijk wat een resultaat, ik kan het iedereen aanraden. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar doet geen pijn, je hebt ook geen bijwerkingen en wordt volledig op je gemak gesteld door Natasja Laban. Ook combineerde ze de behandeling met warmte en electro therapie.

Nogmaals een echte aanrader als je problemen hebt, waar de huisarts niets mee kan, twijfel dan niet en neem met Danergia contact op, ik heb ervaren dat ze een stapje verder gaan om je te helpen, en je verzekeraar betaald gewoon mee, natuurlijk tot de hoogte die je hebt afgesproken in je pakket die je bij de verzekeraar hebt gekozen.

Natasja nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Marieke van Vliet
Super behandeling!! Na een aantal behandelingen flinke verzachting van pijn en dit heeft er voor gezorgd dat ik de grootste gedeelte van mijn dagactiviteiten weer kan doen. Kan Natasja niet genoeg bedanken! Zeker aanrader als je verschillende soorten lichamelijke klachten hebt!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Vul hieronder het formulier in als u vragen heeft en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!

Locatie van ons praktijk.