Acupunctuur voor pijnlijke Menstruatie

Effectieve natuurlijke behandeling voor menstruatiepijn

"Eindelijk verlost van pijnlijke menstruatie dankzij acupunctuur"

Pijnijke menstruatie, ook wel menstruatiekrampen genoemd, zijn een veel voorkomend en soms ernstig probleem voor veel vrouwen. Tijdens de menstruatie kunnen vrouwen ernstige krampen, buikpijn, rugpijn, hoofdpijn, misselijkheid, diarree en vermoeidheid ervaren. Deze aandoeningen kunnen de dagelijkse activiteiten en het werk en het sociale leven verstoren. Menstruatiekrampen zijn normaal, maar vrouwen hoeven ze niet te accepteren of te verdragen. Er zijn verschillende behandelingsopties beschikbaar, waaronder medicijnen, pijnstillers en anticonceptiepillen. Sommige vrouwen kiezen echter voor natuurlijke oplossingen zoals acupunctuur omdat ze geen bijwerkingen willen of op zoek zijn naar een meer holistische benadering.

Hoe werkt acupunctuur bij pijnlijke menstruatie?

Acupunctuur is een traditionele Chinese geneeskunde die al duizenden jaren wordt beoefend voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen, waaronder menstruatiepijn. Deze aandoening, ook wel dysmenorroe genoemd, is een veel voorkomende aandoening bij vrouwen. Ja, en kan ernstige menstruatiekrampen en andere symptomen. In tegenstelling tot traditionele behandelingen die pijnstillers en ontstekingsremmende medicijnen voorschrijven, richt acupunctuur zich op het herstellen van de natuurlijke balans van energie en bloedcirculatie in het lichaam, waarbij de oorzaak van pijn en ongemak wordt aangepakt. Acupunctuur omvat het plaatsen van zeer fijne naalden in specifieke delen van de huid. Het herstelt de energiebalans van het lichaam genaamd acupunctuurpunten en bevordert de bloedsomloop. Veel vrouwen melden minder of geen menstruatiepijn na acupunctuur.

Voordelen van acupunctuur bij een pijnlijke menstruatie

Pijnverlichting

Acupunctuur richt zich op specifieke punten in het lichaam om pijn te verminderen.

Hormonale regulatie

Acupunctuur kan helpen bij het reguleren van de hormonen die betrokken zijn bij de menstruatie en daarmee bijdragen aan minder hevige menstruatiepijn.

Stressvermindering

Acupunctuur kan helpen bij het verminderen van stress, wat een bekende oorzaak is van menstruatiepijn.

Natuurlijke behandeling

cupunctuur is een natuurlijke behandelmethode die geen bijwerkingen heeft, in tegenstelling tot medicijnen.

Verbeterde bloedcirculatie

Acupunctuur kan bijdragen aan verbetering van de bloedcirculatie, wat kan helpen bij het verminderen van pijn en hevigheid van de menstruatie.

Wat zijn ervaringen van anderen?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marieke van Vliet
Veel last gehad van menstruatieklachten. Sinds ik de keuze gemaakt heb om acupunctuur behandelingen te nemen zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Ik wil graag hierbij iedereen aanraden om acupunctuur te proberen want het helpt echt!


Natasja is een ervaren acupuncturist en heeft mij hier goed geholpen. Ze geeft de juiste adviezen en weet ook waar ze mee bezig is. Ik bedank haar

Marieke

Ms. Nameless
Add Your Stars
Janine Adriaenssens
Werkt beter zachter en sneller dan fysio voor rug- schouder klachten. Ook de darmen knappen er altijd van op en de behandeling geeft me altijd goede energie
Ms. Nameless
Add Your Stars

Barco Marijnissen

Op 19-8-2016 getroffen door de aangezichtsverlamming van Bell, waarbij de linkerzijde van mijn gezicht compleet verlamd was incl spraak problemen, na de 4e behandeling nu 21-9-2016 van acupunctuur zichtbaar resultaat en weer normale spraak! Ongelooflijk wat een resultaat, ik kan het iedereen aanraden. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar doet geen pijn, je hebt ook geen bijwerkingen en wordt volledig op je gemak gesteld door Natasja Laban. Ook combineerde ze de behandeling met warmte en electro therapie.

Nogmaals een echte aanrader als je problemen hebt, waar de huisarts niets mee kan, twijfel dan niet en neem met Danergia contact op, ik heb ervaren dat ze een stapje verder gaan om je te helpen, en je verzekeraar betaald gewoon mee, natuurlijk tot de hoogte die je hebt afgesproken in je pakket die je bij de verzekeraar hebt gekozen.

Natasja nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Chinese geneeswijze Breda

De aanpak van de gezondheidspraktijk Danergia

Een acupunctuur behandeling begint meestal met een intakegesprek waarbij de acupuncturist informatie verzamelt over de gezondheid en klachten van de patiënt. Dit kan bestaan uit het stellen van vragen over het medische verleden van de patiënt, het doen van een lichamelijk onderzoek en het beoordelen van de pols en de tong van de patiënt.

Na het intakegesprek zal de acupuncturist de juiste acupunctuurpunten selecteren op basis van de verzamelde informatie en de traditionele Chinese geneeskunde. De acupuncturist zal vervolgens zeer dunne naalden in deze punten plaatsen. Deze naalden blijven meestal tussen 15 en 30 minuten zitten. Sommige mensen ervaren een licht tintelend of prikkelend gevoel bij het inbrengen van de naalden, maar de behandeling wordt over het algemeen als pijnloos beschouwd.

Na de behandeling kan de patiënt eventueel aanvullende behandelingen ontvangen, zoals warmte- of kruidenbehandelingen. De acupuncturist zal ook advies geven over veranderingen in de levensstijl die kunnen helpen om de klachten te verminderen.

De behandelingen worden meestal een paar keer per week gegeven en de totale duur van de behandeling kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de aard en ernst van de klachten. Naarmate de behandeling vordert, zullen de klachten van de patiënt over het algemeen afnemen totdat ze helemaal verdwijnen.

Lees hier meer over de Gezondheidspraktijk Danergia acupunctuur Breda

Vul hieronder het formulier in als u vragen heeft en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!