Acupunctuur nabij Oosterhout

Acupunctuur behandelingen voor het verminderen van pijn en het verbeteren van de gezondheid in Oosterhout en omgeving

acupunctuur breda

Wat is acupunctuur en hoe kan het u helpen nabij Oosterhout?

Acupunctuur nabij Oosterhout is een behandeling die teruggaat tot de oudste tijden van de Chinese geneeskunde en die al meer dan 2500 jaar bestaat. Het is gebaseerd op het idee dat er een natuurlijke stroom van energie, ook wel qi genoemd, door het menselijk lichaam stroomt. Door middel van het plaatsen van dunne naalden op specifieke punten op het lichaam, kan de acupuncturist de qi stroming beïnvloeden en daarmee de gezondheid verbeteren.

Acupunctuur kan worden gebruikt voor een breed scala aan klachten en aandoeningen, zoals chronische pijn, stress, slaapproblemen, maag- en darmproblemen en zelfs voor het bevorderen van een gezonde zwangerschap. Het is ook bewezen dat acupunctuur een effectieve behandeling is voor het verminderen van angst en depressie.

Hoewel acupunctuur een veilige behandelmethode is, is het belangrijk om te zorgen dat het wordt uitgevoerd door een professionele en ervaren acupuncturist. Dit zorgt ervoor dat de behandeling zo effectief mogelijk is en dat er geen complicaties optreden.


Onze behandelingen in Breda en nabij Oosterhout

acupunctuur breda

Acupunctuur

Afbeelding dat Tuina laat zien

Tuina

Afbeelding dat Triggerpointtherapie in Breda laat zien

Triggerpointtherapie

Afbeelding dat Chinese fytotherapie  en de kruiden die gebruikt worden laat zien

Chinese Fytotherapie

Afbeelding van professioneel voedingsadvies op maat: laat onze voedingsdeskundigen je helpen om een gezonde levensstijl te behouden

Voedingsadvies 

Orthomoleculaire geneeswijze in Breda: ontdek hoe voeding en supplementen je gezondheid kunnen verbeteren

Orthomoleculaire geneeswijze

afbeelding over hoe shonishin wordt toegepast

Shonishin

Natasja van Acupunctuur Breda

Ontmoet onze acupuncturist Natasja Korten.

Als gespecialiseerde acupuncturist heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn vaardigheden te verbeteren in het behandelen van verschillende aandoeningen met behulp van acupunctuur. Acupunctuur is een holistische behandelmethode waarbij we de energiebalans in het lichaam beïnvloeden door middel van dunne naalden op specifieke punten op het lichaam te plaatsen.

Ik ben geïnteresseerd in de menselijke gezondheid en heb ervoor gekozen om acupuncturist te worden omdat ik in de kracht van natuurlijke behandelingen geloof. Ik hou ervan om mijn patiënten te helpen hun gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren en ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis en vaardigheden te verbeteren.

Als acupuncturist ben ik trots om te werken met mijn patiënten om hun gezondheidsdoelen te bereiken en ik streef ernaar om een veilige en ontspannen omgeving te creëren waar mensen zich comfortabel kunnen voelen tijdens hun behandelingen. Ik ben dankbaar om deel te mogen uitmaken van het verbeteren van de gezondheid van mijn patiënten en kijk ernaar uit om nog vele jaren in dit vak te werken.

Chinese geneeswijze Breda

De aanpak van de gezondheidspraktijk Danergia

Een acupunctuur behandeling begint meestal met een grondig intakegesprek, waarbij de acupuncturist informatie verzamelt over jouw gezondheid en klachten. Dit kan bestaan uit vragen over je medische verleden, het doen van een lichamelijk onderzoek en het beoordelen van je pols en tong.

Op basis van de verzamelde informatie zal de acupuncturist de juiste acupunctuurpunten voor jou selecteren, volgens de principes van de traditionele Chinese geneeskunde. Vervolgens zullen zeer dunne naalden in deze punten worden geplaatst. Deze naalden blijven meestal tussen de 15 en 30 minuten zitten. Sommige mensen ervaren een licht tintelend of prikkelend gevoel bij het inbrengen van de naalden, maar de behandeling wordt over het algemeen als pijnloos beschouwd.

Na de behandeling kun je eventueel aanvullende behandelingen ontvangen, zoals warmte- of kruidenbehandelingen. De acupuncturist zal ook advies geven over veranderingen in je levensstijl die kunnen helpen om je klachten te verminderen. De behandelingen worden meestal een paar keer per week gegeven en de totale duur van de behandeling kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van de aard en ernst van je klachten. Als de behandeling vordert, zullen je klachten over het algemeen afnemen totdat ze helemaal verdwijnen.
Lees hier meer over de Gezondheidspraktijk Danergia acupunctuur Breda

Reviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Janine Adriaenssens
Werkt beter zachter en sneller dan fysio voor rug- schouder klachten. Ook de darmen knappen er altijd van op en de behandeling geeft me altijd goede energie
Ms. Nameless
Add Your Stars

Barco Marijnissen

Op 19-8-2016 getroffen door de aangezichtsverlamming van Bell, waarbij de linkerzijde van mijn gezicht compleet verlamd was incl spraak problemen, na de 4e behandeling nu 21-9-2016 van acupunctuur zichtbaar resultaat en weer normale spraak! Ongelooflijk wat een resultaat, ik kan het iedereen aanraden. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar doet geen pijn, je hebt ook geen bijwerkingen en wordt volledig op je gemak gesteld door Natasja Laban. Ook combineerde ze de behandeling met warmte en electro therapie.

Nogmaals een echte aanrader als je problemen hebt, waar de huisarts niets mee kan, twijfel dan niet en neem met Danergia contact op, ik heb ervaren dat ze een stapje verder gaan om je te helpen, en je verzekeraar betaald gewoon mee, natuurlijk tot de hoogte die je hebt afgesproken in je pakket die je bij de verzekeraar hebt gekozen.

Natasja nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Marieke van Vliet
Super behandeling!! Na een aantal behandelingen flinke verzachting van pijn en dit heeft er voor gezorgd dat ik de grootste gedeelte van mijn dagactiviteiten weer kan doen. Kan Natasja niet genoeg bedanken! Zeker aanrader als je verschillende soorten lichamelijke klachten hebt!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Locatie van ons praktijk.