Acupuncturist Breda

Natasja Korten, uw acupuncturist in Breda

Natasja van Acupunctuur Breda

Acupuncturist Natasja

Mijn naam is Natasja en als acupuncturist in Breda combineer ik mijn passie voor genezing met mijn zorgzame karakter. Als gediplomeerd acupuncturist heb ik jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en ben ik gespecialiseerd in de Oosterse geneeswijze van acupunctuur.

In mijn tijd in de gezondheidszorg heb ik geleerd dat veel mensen niet alleen verzorging nodig hebben, maar ook een effectieve genezing. Acupunctuur is hier een buitengewoon effectieve methode voor, die grootschalig is onderzocht en steeds meer wordt aangervraagd door gewone artsen. Na jarenlange opleidingen, trainingen en cursussen mag ik mijzelf een echte expert noemen.

Ik ben trots dat ik de een na de andere patiënt met succes kan behandelen en hun klachten kan verminderen of zelfs laten verdwijnen. Het is een zegen om zoveel pijn en leed weg te mogen halen en een positieve impact te hebben op mensen's leven.

Ik ben altijd enthousiast om met mensen te werken en samen te kijken welke behandeling het snelst hun klachten kan verminderen. Ben jij de volgende die met een glimlach onze praktijk verlaat na een succesvolle behandeling? Neem gerust contact met mij op en laten we samen naar een oplossing zoeken.

Natasja Korten

Klantenreviews

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Barco Marijnissen

Op 19-8-2016 getroffen door de aangezichtsverlamming van Bell, waarbij de linkerzijde van mijn gezicht compleet verlamd was incl spraak problemen, na de 4e behandeling nu 21-9-2016 van acupunctuur zichtbaar resultaat en weer normale spraak! Ongelooflijk wat een resultaat, ik kan het iedereen aanraden. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar doet geen pijn, je hebt ook geen bijwerkingen en wordt volledig op je gemak gesteld door Natasja Laban. Ook combineerde ze de behandeling met warmte en electro therapie.

Nogmaals een echte aanrader als je problemen hebt, waar de huisarts niets mee kan, twijfel dan niet en neem met Danergia contact op, ik heb ervaren dat ze een stapje verder gaan om je te helpen, en je verzekeraar betaald gewoon mee, natuurlijk tot de hoogte die je hebt afgesproken in je pakket die je bij de verzekeraar hebt gekozen.

Natasja nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

Ms. Nameless
Add Your Stars

Benieuwd naar meer informatie over hoe ik jou kan helpen? Neem dan gerust contact op!

Vul hieronder het formulier in als u vragen heeft en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!